Selecteer een pagina

 Doula

Bevallen op jouw manier

♥ Je wilt goed geïnformeerd, krachtig en met vertrouwen de bevalling ingaan
♥ Je gunt jezelf en je kindje continuïteit, veiligheid en liefdevolle aandacht gedurende het hele geboorteproces
♥ Je wilt je eigen regie behouden, ook als het net even anders loopt dan je had bedacht

Bij Mamaminded, vind jij je rust en kracht al tijdens je zwangerschap!

Mamaminded Doula pakket

Je wilt natuurlijk niet zomaar iemand om je te begeleiden in deze bijzondere fase van je leven, logisch! Kennismaken is dan ook altijd vrijblijvend, zodat zowel jullie als ik kunnen voelen hoe onze klik is. Willen we samen verder, dan zorgen we door middel van minimaal twee verdiepende contactmomenten dat de natuurlijke vertrouwensband tussen ons alleen maar verder versterkt wordt.

Inhoud contactmomenten
Ik kom naar je toe en bied informatie over het (natuurlijke) geboorteproces en bied je partner (indien gewenst) handvatten om een onmisbare geboortepartner te kunnen zijn. Humor en nuchterheid vormen hierbij een fijne basis! We bespreken wat je kindje van je nodig heeft en zorgen voor reële verwachtingen.

Ik ondersteun je bij het opstellen van een geboorteplan waarin heel duidelijk wordt hoe jij wilt bevallen en wat je nodig hebt van de mensen die je zullen ondersteunen. We gaan aan de slag met wat aandacht nodig heeft om je met vertrouwen je bevalling en kraamtijd in te laten gaan.

Ook is er ruimte voor het oefenen van houdingen, ademhaling en ontspannende technieken, net wat bij je past.

Aan het einde van je zwangerschap (vanaf 37 weken) sta ik ‘on call’ om opgeroepen te worden voor je bevalling. Ik sta je bij vanaf het moment dat dat nodig is gedurende je gehele bevalling, thuis of in het ziekenhuis. Ik werk samen met andere betrokkenen zoals je partner, kinderen en zorgverleners. Ik help je je rust te bewaren, in je kracht te blijven en het allemaal op jóuw manier te doen.

Er volgt een kraambezoek en een nagesprek waarin we uitgebreid terugkijken op de bevalling en de geboorte en waarin we bespreken hoe het nu met jullie gaat.

Als er in de eerste periode dingen zijn waar jullie tegenaan lopen, denk ik meteen praktisch met je mee zodat jullie samen verder kunnen.

Bij mijn begeleiding inbegrepen zit een met zorg en aandacht uitgewerkt geboorteverslag. Ook maak ik in overleg foto’s of filmpjes van jullie start samen.

Gedurende het gehele traject heb je een vast en vertrouwd gezicht bij wie je terecht kunt via de app, mail of telefoon.

Ik neem in principe 1 gezin per kalendermaand aan, zodat je verzekerd bent van mijn volledige inzet en betrokkenheid tijdens jullie unieke geboorteavontuur. 

Investering                                                                                    Mamaminded doula pakket 995 euro.
Dit bedrag is inclusief 5 gesprekken, 5 weken ‘on call’ staan, continue ondersteuning bij je bevalling, het lenen van materialen en boeken, het maken van foto’s en het geboorteverslag én reiskosten tot een halfuur reistijd.

Iets voor jou? Wacht niet te lang. Ik heb nog enkele plekjes in 2022 te vergeven. Misschien wel precies voor jou! Bel of mail me vooral even als je wilt informeren naar de mogelijkheden of je plekje wilt reserveren.

Kun jij wanneer de kraamzorg vertrokken is extra handen en liefde gebruiken? Dan sta ik je graag praktisch en emotioneel bij als Postpartum doula en krijg je korting op het totaalpakket.

Een doula is een ervaren en kundige vrouw, die jou (en je partner) op een natuurlijke manier ondersteunt voor, tijdens en na de bevalling. Praktisch én emotioneel.